Acasă Actualitate Ministerul Educației: Măștile pentru elevi au ajuns în 9 județe

Ministerul Educației: Măștile pentru elevi au ajuns în 9 județe

sursa foto: https://pixabay.com/
sursa foto: https://pixabay.com/

Ministerul Educației anunță că măștile faciale pe care elevii ar trebui să le poarte în perioada pentru pregătirea examenelor și la examene au ajuns la inspectorate. Vineri au ajuns în 9 dintre cele 42 de județe.

„A început distribuirea măștilor în școli de către inspectoratele școlare județene! Primele măști au fost recepționate de inspectoratele școlare din județele Argeș, Brașov, Mureș, Neamț, Sălaj, Suceava, Sibiu, Olt și Caraș-Severin. Până luni, 01.06.2020, măștile vor ajunge în fiecare unitate de învățământ!”, anunță ministerul.

Într-o intervenție pentru Edupedu.ro, secretarul de stat Luminița Barcari a spus că necesarul de măști va fi acoperit de 5 firme care trebuie să le distribuie să le distribuie.

“Acesta este necesarul stabilit pe baza datelor furnizate de fiecare Inspectorat Școlar Județean, iar contractele acoperă toate cele 15.188.000 de măști”, a afirmat Barcari pentru Edupedu.ro

Articolul precedentMonica Anisie, mesaj către elevii de clasa a XII-a: Finalul zilelor de școală NU înseamnă încetarea învățării
Articolul următorDaniel Funeriu îi felicită pe elevi că au învins „coaliția loazelor”