Acasă Actualitate Monica Anisie, mesaj către elevii de clasa a XII-a: Finalul zilelor de...

Monica Anisie, mesaj către elevii de clasa a XII-a: Finalul zilelor de școală NU înseamnă încetarea învățării

Foto: edu.ro

Ministrul Educației, Monica Anisie, le transmite un mesaj celor 150.000 de elevi de clasa a XII-a care termină cursurile astăzi. Ea le spune elevilor că finalul zilelor de școală nu înseamnă încetarea învățării.

Astăzi, pentru aproape 150.000 de elevi este ziua marilor emoții, ziua ”ultimului clopoțel”!

Dragi elevi,
Finalul zilelor de școală, după cum ați anticipat vreme de 12 ani, NU înseamnă încetarea învățării, a dezvoltării voastre.
Ultimele luni, provocatoare, ce-i drept, pentru toți, ne-au demonstrat încă o dată că viața este învățare continuă, pasiune, curaj, asumare!
Astăzi intrăm în linie dreaptă cu toții, voi, familiile voastre și noi, profesorii voștri, cu pregătirile pentru examenul Maturității.
Este însă atributul vârstei voastre să fiți curajoși, să fiți ambițioși și să aveți energia de a schimba lumea, pentru voi și pentru noi! Vă doresc tot binele din lume și o viață împlinită, cu alegeri înțelepte și bunătate dăruită și împărtășită! Baftă multă la examene! Baftă multă în viață!

Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral şi frecvenţă redusă încheie cursurile în 29 mai.

Articolul precedentMinisterul Educației: Elevii care nu au făcut TIC în liceu dau proba de competențe digitale ca în 2019
Articolul următorMinisterul Educației: Măștile pentru elevi au ajuns în 9 județe