Acasă Actualitate BAC 2020. Un liceu tehnologic din Craiova are promovare 100%, dar a...

BAC 2020. Un liceu tehnologic din Craiova are promovare 100%, dar a avut un singur elev/ Lista liceelor cu cele mai mari procente de promovare din județele Botoșani, Dolj, Sibiu și Olt

BAC 2020. În liceele din județul Botoșani cele mai bune patru licee sunt în orașul reședință de județ. Este vorba despre Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Coelgiul Național „A.T. Laurian”, Colegiul Economic „Octav Onicescu” și Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, licee care au media de promovare de peste 90%.

Liceele din Botoșani

În județul din Dolj, cel mai mare procent de promovare este înregistrat la un liceu tehnologic, dar asta pentru că la examen s-a prezentat un singur candidat care a obținut media 7.25. Pe primele trei locuri în privința procentului de promovare se află Colegiul Național „Carol” din Craiova, Colegiul Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova și Colegiul Național „Frații Buzești”.

În județul Olt, sunt patru licee tehnologice care nu au niciun elev care să fi promovat bacalaureatul. Cele mai bune liceele sunt în Slatina – Colegiul „Ion Minulescu” și în Caracal -Liceul Teoretic „Mihai Viteazul”.

Cele mai bune licee din județul Sibiu cu procente de promovare de peste 99% sunt Colegiul Național „Octavian Goga” și Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”, ambele din Sibiu.

Articolul precedentVIDEO Vloggerul Selly: Meseria de profesor ar trebui să fie mult mai bine plătită în România
Articolul următorVIDEO Cum se vor deschide școlile/ Nelu Tătaru: „La sfârșitul lunii august vom spune ce putem face în 15 septembrie”