Acasă Actualitate VIDEO Cum se vor deschide școlile/ Nelu Tătaru: „La sfârșitul lunii august...

VIDEO Cum se vor deschide școlile/ Nelu Tătaru: „La sfârșitul lunii august vom spune ce putem face în 15 septembrie”

printscreen digi24
printscreen digi24

„La sfârșitul lunii august vom spune ce putem face în 15 septembrie”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, la Digi 24, despre o decizie cu privire scenariul în care va începe anul scolar  2020-2021. Decizia începerii școlii va fi luată în funcție de situația epidemiologică, iar măsurile privind vor fi anunțate în apropierea deschiderii noului an școlar.

„Eu am spus încă de la început, noi vom gestiona perioada de vară, vom evalua fiecare etapă, iar în apropierea lunii septembrie vom vedea și cum prognozăm o următoare perioadă, inclusiv începutul anului școlar(…) Noi adaptăm evoluția din apropierea anului școlar, să spunem sfârșitul lunii august, și vom spune ce putem face în 15 septembrie sau cum suntem. Pregătim așadar tot ce înseamnă măsuri…”, a spus Nelu Tătaru.

Începând de săptămâna trecută, un grupul interministerial lucrează la variantele în care se pot deschide școlile în septembrie.Organizațiile prezente în acest grup au început să propună scenariile privind rededeschirea școlilor.

Citiți și: Cele 3 scenarii pentru începerea noului an școlar, propuse de părinți/ Școala exclusiv online, pe ultimul loc

Ce propun școlile particulare pentru reînceperea anului școlar

Articolul precedentBAC 2020. Un liceu tehnologic din Craiova are promovare 100%, dar a avut un singur elev/ Lista liceelor cu cele mai mari procente de promovare din județele Botoșani, Dolj, Sibiu și Olt
Articolul următorAdmitere liceu 2020. Cu ce medii și la ce licee au fost repartizați elevii cu CES din București