Acasă Actualitate Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean de la Ialomița

Luminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean de la Ialomița

Foto Facebook- Luminița Barcari

Luminița Barcari, secretarul pentru învățământul preuniversitar de la Ministerul Educației, candidează pentru postul de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Luminița Barcari a fostat pe Facebook afișul de campanie care arată că sloganul va fi „Viitorul nu stă în vorbe, ci în fapte”.

Surse din Ministerul Educației susțin că secretarul de stat își va lua concediu începând cu 25 august pentru a merge în campanie electorală, în cazul în care alegerile locale mai au loc pe 27 septemebrie, așa cum au stabilit parlamentarii.

Luminița Barcari a fost numită secretar de stat pe 15 ianuarie. Ea a fost inspector general școlar în județul Ialomița. Este absolventă a Universității din București, specializarea Chimie Fizică. Înainte să ocupe funcția de inspector general la Ialomița, Barcari a fost director la Grupul Școlar din Fetești. Pe când era inspector școlar general, Barcari a fost demisă de fostul ministru Liviu Pop care a trimis Corpul de Control de mai multe ori la Ialomița.

Articolul precedentMăsurile luate de 26 de țări UE pentru a redeschide școlile/ Ce pregătesc pentru anul 2020 – 2021
Articolul următorVIDEO Ludovic Orban acuză PSD-ul de presiuni pentru dezvăluirea scenariului pentru deschiderea școlilor