Acasă Actualitate VIDEO Ludovic Orban acuză PSD-ul de presiuni pentru dezvăluirea scenariului pentru deschiderea...

VIDEO Ludovic Orban acuză PSD-ul de presiuni pentru dezvăluirea scenariului pentru deschiderea școlilor

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri că sunt în lucru „trei, patru” scenarii pentru deschiderea anului școlar, iar totul depinde de evoluția epidemiei. Primul ministru a spus că „presiunea” pentru a furniza informații despre deschiderea școlilor „este rezultatul, mai degrabă, al inițiativei demagogice a PSD.

Noi am constituit un grup de lucru interministerial, care pregătește toate scenariile în funcție de situația epidemiologică pentru deschiderea școlilor. Când vom avea suficiente elemente, le vom comunica“, a spus premierul.

Ludovic Orban a mai spus că „presiunea de a comunica informații despre deschiderea școlilor acum este, mai degrabă, rezultatul inițiativei demoagogice a PSD”.

Cred că presiunea de a comunica informații despre deschiderea școlilor acum este, mai degrabă, rezultatul inițiativei demoagogice a PSD care m-a chemat să vorbesc despre școală, despre câte-n lună și-n stele. Când suntem foarte clari… – aici trebuie să facem o analiză a infrastructurii școlare, pe localități de tip urban mare, urban mediu și mic rural, trebuie să facem evaluarea cadrelor didactice“, a spus Ludovic Orban.

Am alocat 250 de milioane de lei din fondul de rezervă special pentru a achiziționa tablete cu conectare la net, pentru elevii care nu au acum acces. Sunt o serie de lucruri în analiză și în evaluare“, a mai spus Orban.

Citiți și: EXCLUSIV Scenariile începerii școlilor propuse de Ministerul Sănătății/ Masca nu va fi obligatorie la preșcolar și primar UPDATE

VIDEO. Raluca Turcan, despre începerea școlii: Scenariul de dorit este învățământul față în față

Articolul precedentLuminița Barcari candidează pentru șefia Consiliului Județean de la Ialomița
Articolul următorTitularizare 2020 București. Doi candidați au fost eliminați din examen/ 87 s-au retras din concurs