Acasă Actualitate Titularizare 2020 București. Doi candidați au fost eliminați din examen/ 87 s-au...

Titularizare 2020 București. Doi candidați au fost eliminați din examen/ 87 s-au retras din concurs

Foto: StiriEdu.ro

Titularizare 2020. La proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în 6 centre de examen, s-au prezentat 2662 de candidaţi (92,17%) din cei 2888 candidaţi înscriși.

87 (3.26%) dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale, iar 2 candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2019-2020.

Nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedidcat, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul http://titularizare.edu.ro. Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. 

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

Citiți și: Titularizare 2020. Niciun candidat nu a avut temperatură

Articolul precedentVIDEO Ludovic Orban acuză PSD-ul de presiuni pentru dezvăluirea scenariului pentru deschiderea școlilor
Articolul următorFOTOGALERIE. Cum a fost la examenul de titularizare