Acasă Actualitate Klaus Iohannis: Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a început...

Klaus Iohannis: Soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a început școala

Foto: Facebook Carmen Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat într-o conferință de presă de miercuri seară că soția sa merge la școală cu entuziasm, întrebat fiind ce probleme i-a reclamat Carmen Iohannis de când s-a întors la școală.

„În primul rând, soția mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult că a reînceput școala. Merge la școală de câteva zile bune deja cu entuzism, copiii sunt bucuroși că s-a reînceput. Se respectă toate condițiile. Merg bine spre foarte bine”, a spus președintele.

În aceeași conferință de presă, Klaus Iohannis a mai spus că nu e posibisil ca școlile să se închidă din nou, așa cum a declarat liderul opoziției – Marcel Ciolacu.

„Dacă liderul PSD trebuie să recurgă la astfel de minciuni pentru a se face auzit, e un semnal îngrijorător. Școlile nu se închid, se trece la învățământ online înainte șl după votare pentru a permite pregătirile de vot și dezinfecția profundă. După care toată lumea revine la școală. Constat că PSD e nu doar iresponsabil în Parlament, ci se ocupă de împrăștierea de minciuni în public”, a spus Klaus Iohannis.

Citiți și: Klaus Iohannis: Soția mea, Carmen, va merge la școală pe 14 septembrie VIDEO

Articolul precedentElevii, nemulțumiți de liberele pentru alegerile locale: „Anul școlar nu poate continua așa!”
Articolul următorBucurești: 146 de școli NU vor fi închise pentru pregătirea alegerilor