Acasă Actualitate De ce a demisionat Luminița Barcari: „Pentru a evita o situație de...

De ce a demisionat Luminița Barcari: „Pentru a evita o situație de incompatibilitate”

Luminița Barcari, secretarul de stat demisionar din Ministerul Educației, a explicat într-o postare pe Facebook de ce a demisionat miercuri de la Ministerul Educației. Aceasta a spus că se întoarce în județul Ialomița, unde a fost votată consilier județean la CJ Ialomița, iar astfel va evita o situație de incompatibilitate. De asemenea, Luminița Barcari va lucra din nou la Inspectoratul Școlar Ialomița de unde a venit la minister/.

„Pentru a evita o situație de incompatibilitate, conform prevederilor legale, am hotărât să demisionez din funcția deținută la minister și să îmi continui activitatea în perioada următoare în Ialomița, în cadrul Inspectoratului Școlar Județean și al Consiliului Județean. Consider că, astfel, am posibilitatea, pe de-o parte, de a fi mai aproape de oamenii care m-au votat și de a îmi aduce contribuția la îmbunătățirea vieții ialomițenilor, iar, pe de altă parte, de a continua munca începută la minister și de a susține în teritoriu eforturile echipei guvernamentale”, a explicat Luminița Barcari.

„A fost o onoare să dețin demnitatea de Secretar de Stat în Ministerul Educației și Cercetării și mulțumesc pentru această oportunitate domnului prim-ministru Ludovic Orban și doamnei ministru Monica Cristina Anisie”, a mai scris Luminița Barcari.

Citiți și: Luminița Barcari și-a dat demisia

Articolul precedentMinisterul Educației: Numărul școlilor în scenariul roșu a ajuns la 4.265
Articolul următorDe ce nu se organizează concursurile pentru inspectori? Anisie: Suntem în stare de alertă