Acasă Actualitate Cearta Rectorilor. Remus Pricopie despre Sorin Cîmpeanu: Lupul lui Orban

Cearta Rectorilor. Remus Pricopie despre Sorin Cîmpeanu: Lupul lui Orban

Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, critică PNL-ul pentru nominalizarea lui Sorin Cîmpeanu pentru portofoliul de la Educație, numindu-l pe acesta „Lupul lui Orban”. Cearta dintre cei doi rectori este mai veche, astă vară ei s-au contract cu privire la algerea lui Cîmpeanu la șefia Consiliului Național al Rectorilor.

„Dacă Ludovic Orban nu-și mai aduce aminte de zecile de profesori liberali, respectați în țară și străinătate, care ar putea să ocupe portofoliul de ministru al educației în orice moment și care ar munci pentru sistem și nu pentru interesele de grup, atunci mă ofer să-i fac eu o listă cu acești oameni.Poate, în acest mod, îl ajut pe actualul Preşedinte PNL să iasă din paradigma dependenței de traseişti.PS: Un proverb ne spune că nu poți să pui lupul să păzească stâna. Ludovic Orban vrea să ne demonstreze că se poate”, scrie Remus Pricopie pe Facebook.

Citiți și: Remus Pricopie către Monica Anisie: Rectorii să nu mai fie parlamentari/ Politizarea școlii – fenomen nociv

Remus Pricopie îl critică pe Sorin Cîmpeanu: SNSPA nu se va asocia cu demersul de amputare a atribuţiilor MEC

Remus Pricopie, despre desființarea CNATDCU: Anumiți colegi rectori să lase jocurile politice și să se ocupe de universitățile pe care le conduc

Cearta foștilor miniștri/ Replica lui Sorin Cîmpeanu pentru Remus Pricopie: Unii își pierd echilibrul