Acasă Actualitate Sorin Cîmpeanu a primit sute de mesaje să oprească campania de informare...

Sorin Cîmpeanu a primit sute de mesaje să oprească campania de informare despre vaccinare

În următoarea perioadă se vor organiza campanii pentru promovarea vaccinării în nouă județe, a spus Sorin Cîmpeanu într-o emisiune la Digi 24. Până acum, doar 153.000 de angajați din învățământ s-au vaccinat. Numărul total de angajați din educație este de aproximativ 350.000.

„Am fost somați.. avem sute de mesaje pentru a opri această campanie. Nu vom întrerupe această campanie, îmi pare rău că dezamăgesc un număr important de persoane care au trimis aceste mesaje. Dorim să ajungem la cunoștința celor din școli elemente despre importanța vaccinării”, a spus ministrul Educației.

În privința vaccinării profesorilor, Cîmpeanu a spus că de două săptămâni aceasta a scăzut simțitor și puțini profesori se mai vaccinează.

„Ne mobilizăm. Ieri am avut o videoconferință cu inspectorii școlari în care am solicitat ca toți ca fiecare școală să desemneze o persoană care să acorde asistență tehnică pentru programarea la vaccinare celor care doresc. Am constatat că sunt foarte mulți colegi care nu se descurcă cu programarea”, a mai spus Cîmpeanu.

Articolul precedentSorin Cîmpeanu: Am propus ca elevii din clasele terminale să vină în formație completă
Articolul următorCîmpeanu: Examenul pentru directori va avea loc pe 27 iulie