Acasă Actualitate Monica Anisie, despre testarea profesorilor: Este despre o stare de moment

Monica Anisie, despre testarea profesorilor: Este despre o stare de moment

Foto: edu.ro

Ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat, duminică seară, la Antena 3, că a pus problema testării profesorilor în vederea detectării infecțiilor cu COVID-19, dar mulți specialiști i-au spus că testarea este despre o stare de moment.

Întrebată de moderatoare dacă vor fi testați profesorii, Monica Anisie a răspuns: „la această întrebare vă pot răspunde ministrul Sănătății”.

Aceste teste ar trebui să se facă. Și eu am pus această problemă domnului ministru al Sănătății, am discutat cu mai mulți specialiști în domeniu și toată lumea mi-a spus că testarea este despre o stare de moment, adică putem să vedem la un moment dat care este starea de sănătate”, a spus Monica Anisie.

În aceeași emisiune, Monica Anisie a mai declarat că școala va începe pe 14 septembrie, scenariul de urmat fiind decis de fiecare unitate de învățământ în funcție de situația epidemiologică. Anisie reafirmat că în 80% din școli elevii se vor întoarce în clase.

„​Începe școala pe 14 septembrie. Noi mâine așteptăm de la DSP rapoartele privind situația epidemiologică pe fiecare localitate și urmează ca fiecare unitate de învățământ să aleagă scenariul în funcție de situația epidemiologică”, a spus Anisie.

Citiți și: Ludovic Orban, despre tablete: Primăriile și școlile pot cumpăra tablete și noi le decontăm

Ministrul Educației, despre tabletele pentru elevi: Până acum nu s-au depus contestații

Monica Anisie: 836 de clădiri ale școlilor încă mai au toaleta în curte

Articolul precedentLudovic Orban, despre tablete: Primăriile și școlile pot cumpăra tablete și noi le decontăm
Articolul următorSecretar de stat la Ministerul Sănătății: Probabil că Bucureștiul va fi în scenariul hibrid