Acasă Actualitate Elevii vor avea o oră de sport în plus, făcută online

Elevii vor avea o oră de sport în plus, făcută online

Foto: pixabay.com

Elevii vor avea o oră de sport în plus, care va fi adaptată condiţiilor speciale impuse de epidemia de COVID-19, a anunțat ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, marţi, la Galaţi, potrivit Realitatea de Galați.

„Deja am gândit acest lucru împreună cu Ministerul Educaţiei. Vom avea o oră în plus, această oră va fi adaptată condiţiilor în care ne desfăşurăm viaţa până vom avea o soluţie medicală. Am realizat un parteneriat cu Comitetul Olimpic Român şi cu Ministerul Educaţiei prin care toţi profesorii de sport din România vor avea soluţii digitale, apropo de ore de sport online, exerciţii care evită contactul, aglomerarea terenurilor de sport”, a spus Ionuţ Stroe.

Ministrul Tineretului şi Sportului s-a aflat, marţi, la Galaţi, unde a vizitat o bază sportivă cu bazin de înot, care în prezent este abandonată. Ionuţ Stroe a declarat că baza sportivă, aflată în proprietatea ministerului, va fi trecută în proprietatea Consiliului Judeţean Galaţi pentru a fi reabilitată şi modernizată.

Citiți și: Raport Oficial: Doar 6 din 10 profesori folosesc platforme de predare online/ Situația din fiecare județ

Ministerul Educației către părinți: Modelele pentru Evaluarea Națională 2021 respectă programa

Ce se întâmplă cu planurile-cadru? Sindicaliștii au solicitat prorogarea /Părinții au cerut amânarea pentru clasa a IX-a

Articolul precedentNelu Tătaru: Și copiii de la clasele primare vor purta mască
Articolul următorCNE: „Solicităm guvernanților să ia o decizie fermă cu privire la debutul anului școlar”