Acasă Actualitate Cinci universități românești în Topul Times Higher Education. ASE București, pe primul...

Cinci universități românești în Topul Times Higher Education. ASE București, pe primul loc

Cinci universități din România sunt în clasamentul THE Emerging Economies Universities Rankings 2021. Este vorba despre Academia de Studii Economice din București, Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea București și Universitatea de Vest din Timișoara. ASE București se află pe primul loc în rândul universităților din România în clasamentul THE Emerging Economies Universities Rankings 2021.

Academia de Studii Economice din București și-a continuat trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education Emerging Economies Universities Rankings și urcă pe locul 1 între universitățile românești și în segmentul 201-250 la nivel internațional, conform ediției 2021.
Clasamentul THE Emerging Economies Universities Rankings 2021 a fost publicat pe 9 martie și reunește 606 de universități de cercetare intensivă și predare din 48 de țări cu economie emergentă din lume.

Universitățile din clasament au fost clasificate după 13 indicatori de performanță, grupați pe activitatea de predare (30%), de cercetare (30%), impactul rezultatelor cercetării (20%), activitatea internațională (10%) și transferul de cunoștințe către mediul socioeconomic (10%).

Citiți și: Cât va costa o oră de recuperare? Cîmpeanu: Vom avea 2,4 milioane de ore remediale

Orele de recuperare din Timişoara, suspendate pentru 14 zile

Cine se poate înscrie la orele de recuperare/ Dacă elevul lipsește, școlile nu mai primesc bani

DOCUMENT Profesorii vor face triajul elevilor/ Cine decide suspendarea cursurilor la gimnaziu și liceu

Medicul Mihai Craiu: Clasele trebuie aerisite frecvent

ORDIN Cui i se recomandă testarea antigen în școală

Cum se modifică scenariile pentru școli: Elevii din anii terminali vin la școală în scenariul roșu

Articolul precedentPROIECT: Cifra de școlarizare pentru 2021-2022. Câți elevi vor fi la ciclul primar, gimnaziu și liceu
Articolul următorUniversitatea de Medicină Veterinară din Iași mărește bursele cu 30%