Acasă Actualitate Studenții de la Jurnalism și-au făcut emisiune online

Studenții de la Jurnalism și-au făcut emisiune online

pixabay.com

Studenții de la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și-au făcut emisiune online, care va avea loc în fiecare miercuri seară, de la ora 23.00, Link Press TV.

Emisiunea va fi realizată săptămânal exclusiv de către studenții de la Jurnalism ai Universității din București și este o premieră națională în actualul peisaj media românesc.

Wednesday Student Show este făcută de Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării în parteneriat Link Press TV. Este un concept realizat de către studenți pentru studenți și are ca și scop principal suprinderea vieții cotidiene studențesți de la A la Z. Începând cu problemele de care se lovesc la școală până la satirizarea întâmplărilor obișnuite din viața de zi cu zi.

„Emisiunea și rolul de producător sunt experiențe noi din care îmi dau seama că am mult de învățat în domeniu și consider că este oportunitatea perfectă ca punct de plecare pentru un student la Jurnalism. ” a declarat Istvan Opra, student FJSC și Producător al emisiunii.

„Secretul acestei producții este încrederea 100% pe care am acordat-o echipei de studenți de la
Jurmalism cărora le-am cerut un singur lucru: libertate totală de exprimare. Este emisiunea lor și suntem
foarte încântați că parteneriatul cu Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării are din această seara
o expresie concretă – Wednesday Student Show ” a declarat Dan Cojocaru – producătorul general Link
Press TV

„În vreme de pandemie, cu atâtea restricții sociale și în viața profesională, parteneriatul dintre FJSC și Link Press TV este o oportunitate pentru studenții noștri și o dovadă a conectării facultății la industrie. Totul a pornit de la un acord de practică între trustul TV și facultate prin care studenții pot face practică prin colaborarea la diverse producții Link Press TV, la emisiuni de știri sau generaliste. Am apreciat de la început proiectul emisiunii: pentru că nu este doar practica obișnuită în care studenții la Jurnalism lucrează pentru diferite emisiuni sau departamante într-o redacție, ci de această dată studenții FJSC vor avea o emisiune săptămânală doar a lor în care vor analiza condițiile din universități și viața de student”, a menționat Decanul FJSC, conf. univ. dr. Antonio Momoc.

Postul Link Press TV poate fi urmărit live pe internet la adresa: http://linkpress.tv/live/ Televiziunea LINK PRESS TV poate fi recepționată gratuit în format HD pe dispozitive fixe și mobile, inclusiv Smart TV, stick- uri HDMI, dispozitive Media Player sau receptoare care pot reda conținut media live transmis prin internet, la adresa: http://linkpress.tv/live. LinkPress Tv a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook ca televiziunea menționată va intra în grila DIGI România (RCS RDS) și va reveni în grila Vodafone (fosta UPC).

Citiți și: De ce să mai dai azi la Jurnalism? Argumentele lui Antonio Momoc, decanul FJSC: În contextul exploziei de fake news, este mare nevoie de jurnaliști profesioniști

Articolul precedentFonduri europene pentru proiecte educaționale, perioada 2020-2021
Articolul următorCum se vede școala online de la Sibiu/ Șerban Suciu, președintele Elevilor: Este este un instrument bun